Prva utakmica pod svetlošću novih reflektora u Novom Sadu

///Prva utakmica pod svetlošću novih reflektora u Novom Sadu

Prva utakmica pod svetlošću novih reflektora u Novom Sadu

vosa_reflektori

Prva utakmica pod svetlošću novih reflektora u Novom Sadu

 

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović pozvao je danas sve ljubitelje fudbala i simpatizere sporta da prisustvuju prijateljskoj utakmici između Vojvodine i rumunskog tima UTA iz Arada, prvoj sportskoj manifestaciji nakon sedam godina koja će biti održana pod svetlom novih reflektora.

Utakmica će biti odigrana u subotu, 6. avgusta, na gradskom stadionu „Karađorđe“ od 20 časova.

Povezana vest:  Lajonel Mesi: Argentina mora početi da pobeđuje!

-Posle duže pauze na gradskom stadionu će se održati utakmica u noćnom terminu, pod svetlima novih reflektora. Naš grad je oduvek negovao sportsku tradiciju i duh, a odluka loklanih vlasti o rekonstrukciji stadiona sada dobija vidljive rezultate – dodao je Jovanović u pisanom saopštenju.

Skupština Grada je aprila ove godine donela odluku po kojoj se upravljačka prava stadiona „Karađorđe“ predaju Javnom preduzeću „Poslovni prostor“, čime su stvoreni uslovi za nastavak rekontrukcije gradskog stadiona.

Povezana vest:  Savić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Tokom ranije obnove stadiona podignuta je nova jugoistočna tribina i postavljen novi semafor, a sređene su i atletske staze. Ovih dana je završeno postavljanje četiri spoljna stuba sa ukupno 316 reflektora u skladu sa zahtevima UEFA.

Utakmica između novosadskog superligaša i rumunskog drugoligaša biće poslednja priprema fudbalera Vojvodine pred start nove sezone, a ulaz na taj prijateljski meč je besplatan.

Povezana vest:  Afrički kup nacija u neparnim godinama
By | 2011-08-05T17:21:34+00:00 avgust 5th, 2011|Fudbal|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.