vladan_lukic_cz

PLEJ OF ZA LIGU EVROPE

Lukić pozvao francuske navijače da dođu u Beograd

 

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić pozvao je danas navijače francuskog Rena da dođu u Beograd na prvu utakmicu ta dva kluba u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, koja se u četvrtak u 20.30 igra na „Marakani“.

-Pred nama su dve utakmice između Crvene zvezde i Rena. Biće to dve odlične utakmice sportskih rivala. Pozivam vas da dođete u Beograd I bodrite svoj klub, kao što će naše pristalice bodriti Zvezdu u Renu – navodi se u Lukićevoj poruci.

Povezana vest:  Milojević: Igram da bih pobedio, opet sam srećnik...

Dolazak navijača iz Francuske očekuje se sutra, ali još nije poznato koliko će ih doputovati u Beograd.

-Dođite i uživajte u našem gradu i budite deo atmosfere koja se u četvrtak priprema na našoj ‘Marakani’. Naša publika stvara najlepšu fudbalsku atmosferu u Evropi, uživajmo u fudbalu i navijamo u duhu fer-pleja i poštovanja protivnika – dodao je Lukić.

On je poziv pristalicama Rena uputio i na francuskom jeziku. Srpskoj i francuskoj javnosti još je u sećanju 2009. godina, kada je u tuči navijača Partizana i Tuluza nastradao 28-godišnji Bris Taton, pa su se u Zvezdi na ovakav nesvakidašnji potez, između ostalog, odlučili i da bi sprečili da se ponove nemile scene.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Rezultati prvih utakmica osmine finala

Za utakmicu Zvezde i Rena ostalo je još nekoliko hiljada ulaznica, pa u beogradskom klubu očekuju da u četvrtak bude pun stadion.