slavko_petrovic_fk_rad

JELEN SUPERLIGA

Petrović: Jagodina je opasna, ali pobedićemo

Trener fudbalera Rada Slavko Petrović uoči sutrašnjeg duela sa Jagodinom izjavio je da se pobeda nameće kao imperativ pošto je njegov tim izgubio dva prethodna prvenstvena duela, od Slobode i OFK Beograda.

-Svesni smo da samo maksimalnim angažovanjem možemo do pobede koja nam je od izuzetnog značaja u ovom momentu. Jagodinci su od prvog i drugog na tabeli minimalno poraženi i ta činjenica nas neće zavarati jer znamo da se radi o izuzetnom rivalu – rekao je Petrović.

Povezana vest:  Šampanj: Kosovo na pravom putu, ima dugu fudbalsku istoriju

U sklopu priprema za sutrašnji meč Rad je u kontrolnom duelu pobedio srpskoligaša Voždovac sa 2:0, a doskorašnji rekonvalescenti pokazali su da će veoma brzo biti udarna snaga tima iz Crnotravske ulice…

-Branislav Jovanović i Predrag Luka biće u konkurenciji, takođe, u tim se vraća i Luka Milivojević koji je je prošao test fizičke spreme – objasnio je Petrović.

Povezana vest:  Fudbaler Lampard piše knjige za decu

Kada je u pitanju sastav tima izvesna je promena na golu gde će Aleksandra Kesića koji je etiketiran kao glavni krivac za poraz od OFK Beograda na Karaburmi 2:1 zameniti Branislav Danilović.

Utakmica Rad – Jagodina igra se sutra od 16.30 časova na stadionu Obilića, a ulaz je besplatan.