nemanja_rnic_bsk_par

Rnić napušta Humsku 1 zbog Markeša!?

 

Nemanja Rnić, štoper Partizana, novo staro pojačanje crno belih mogao bi da napusti klub u zimskom prelaznom roku. Posle provere u Rumuniji sa Petrolulom, trener Aleksandar Stanojević poslao je poruku da računa na Brazilca Andersona Markeša.

Pojedini to tumače i kao najavu mogućnosti da bi srpski šampion već na zimu mogao da se rastane sa Nemanjom Rnićem, koji je potpisao ugovor na godinu dana.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Dešan: Cilj je ostvaren

– Partizan je to predložio, ja sam prihvatio. O svemu ostalom nismo razgovarali, a ni nema potrebe, dok se ne završi prvi deo sezone. Čeka nas još pet važnih utakmica. I klub i ja smo maksimalno posvećeni jesenjem finišu – rekao je Rnić.

Postoje dve opcije za zimski prelazni rok: ponuda produžetka ugovora ili novi odlazak u inostranstvo, jer će Rnić već sledećeg leta ponovo da bude slobodan, da bira novi klub bez obeštećenja. Anderson je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Povezana vest:  Pobede Volfsburga i Hanovera

– Ne mogu da pričam o zimskom prelaznom roku, koji je u ovom trenutku daleko. Ako bude ponude kojom bismo svi bili zadovoljni, na zimu je je sve moguće, ali januar je zaista daleko u ovom trenutku – dodao je Rnić.