trening_trcanje (2)

PRIPREME ZVEZDE

Dimitrijević: Naše je da ćutimo, radimo i pobeđujemo

 

Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Miloš Dimitrijević rekao je danas u Budvi da je rano pričati o dometima ekipe u prolećnom delu sezone.

-Stvarno je rano pričati o tome kakvi smo i koliko možemo. Znam jedino da su svi izuzetno motivisani i da se ponašaju kao da smo počeli od nule. Treniramo odlično i mislim da je to najvažnije. Bitno je i da svi ostanemo zdravi u ovom periodu kako ne bismo propuštali treninge. Vidim i da imamo kvalitet i zaista je sve na nama – rekao je Dimitrijević.

Povezana vest:  Milojević: Došlo je do mentalnog zamora, ali ne tražimo alibi

Crveno-beli se trenutno nalaze na pripremama u Budvi, a pre nekoliko dana su u prvoj pripremnoj utakmici ubedljivo savladali crnogorskog prvoligaša Grbalj sa 4:0.

-Rano je za priče o takmičarskim mečevima. Moramo da ostvarujemo cilj po cilj. Prvi cilj je da se spremimo besprekorno, zatim je na redu uigravanje, pa ćemo tek onda pričati o mogućnostima u takmičenjima. Cilj je da svaki meč odigramo što bolje, bez mnogo obećanja. Ćutati, raditi i pobeđivati, to je recept – istakao je Dimitrijević.

Povezana vest:  Stuani pogodio za trijumf Espanjola nad Granadom

Dimitrijević će se u veznom redu uigravati, između ostalih, i sa Lukom Milivojevićem, nekadašnjim saigračem iz Rada.

-Lako je sa njim igrati jer zna mnogo i izuzetno je talentovan. Vidim da su i ostali igrači koji su došli ove zime kvalitetni i zato kažem da je najvažnije da se spremimo dobro, jer kvalitet je već tu – zaključio je Dimitrijević.

Povezana vest:  Pari Sen Žermen odoleo u Bordou

Prolećni deo šampionata Srbije počinje 3. marta, a crveno-beli u prvom kolu dočekuju Spartak iz Subotice.