dejan_stankovic_tuga

LIGA ŠAMPIONA

Olimpik eliminisao Inter u osmini finala Lige šampiona

 

Fudbaleri francuskog Olimpika iz Marselja plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona zbog gola u gostima, iako su večeras u revanšu izgubili od Intera sa 2:1. Olimpik je u prvom meču pre dve nedelje na svom terenu savladao italijanski tim sa 1:0.

Inter je poveo golom Dijega Milita u 75. minutu pošto se Argentinac najbolje snašao posle gužve u šesnaestercu domaćih, ali je francuska ekipa pogotkom Brandaa u drugom minutu sudijske nadoknade stekla nenadoknadivu prednost.

Povezana vest:  Mundijal u Brazilu obezbeđivaće 170.000 policajaca

Brandao je posle ispucavanja golmana Olimpika Stiva Mandande nadvisio u skoku štopera Intera Lusija, spustio glavom loptu i iz prve savladao Žulija Sezara. Italijanima su posle gola Brandaa bila potrebna dva gola da bi se plasirali u četvrtfinale.

Već u sledećem napadu posle gola Brandaa, golman Olimpika Stiv Mandanda oborio je Đampaola Pacinija u šesnaestercu, napravio penal i dobio drugi žuti karton, a na golu ga je zamenio Gregori Braciljano koji je u igru ušao umesto Andrea Ajeva.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Njeguš: Poštujem šampiona

Pacini je bio precizan iz penala i doneo Interu novu prednost, ali je sudija odmah posle gola svirao kraj meča i Olimpik se plasirao u četvrtfinale. Večeras se u četvrtfinale Lige šampiona plasirao i nemački Bajern koji je u revanšu savladao švajcarski Bazel sa 7:0.