vladimir_volkov_2_bsk_par

Volkov: Treba da nas je sramota

 

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je danas da sve igrače crno-belih treba da je sramota posle poraza od Crvene zvezde i ispadanja u polufinalu Kupa Srbije.

-Izgubili smo dve utakmice sa 2:0 i to se nikome ne sviđa. Sve zajedno treba da nas je sramota jer smo bolji tim od Zvezde u svakom pogledu. Neoprostivo je da promašimo toliko šansi. Sreća treba da se zasluži, a na nama je da radimo još napornije i jače – rekao je Volkov novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizan je sinoć na svom stadionu izgubio od Crvene zvezde sa 2:0 u revanšu polufinala Kupa, a pre tri nedelje je poražen istim rezultatom. Levi bek crno-belih je dodao da njegova ekipa mora u narednim mečevima „naplati“ sve što je radila do sada.

Povezana vest:  Ferguson: Svaka čast Čelziju, ali bili smo bolji!

-Imamo još sedam utakmica i svaka je važna. Na tim mečevima treba da naplatimo sve ono što smo radili do sada. Primamo jeftine golove i nadam se da će to prestati. Nije lako izgubiti od Zvezde, ali to je već iza nas i razmišljamo o Javoru. Treba da osvojimo titulu jer ona omogućava kvalifikacije za Ligu šampiona – kazao je Volkov.

Povezana vest:  Blanu važniji uspeh kluba od sreće Kavanija

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegovoj ekipi poljuljano samopouzdanje.

-Fudbaleri Zvezde znaju koliko mogu i to su iskoristili. Nismo imali sreće, mada smo imali svoje šanse. Moramo iz ovoga da naučimo nešto, ali sad nema vraćanja. Samopouzdanje nam je malo poljuljano i bitno je da ga što pre vratimo – kazao je Stojković.

-Prošlog proleća smo primili ukupno pet golova, a sada od Zvezde četiri u dve utakmice. I dalje mislim da ćemo na kraju prvenstva primiti najmanje golova, ali greške moramo svesti na minimum. Voleo bih da ne pipnem loptu ceo meč, a da pobedimo – dodao je golman crno-belih.

Povezana vest:  Morati: Odšteta za Balotellja je 40 miliona evra

Štoper Nemanja Rnić istakao je da njegovi saigrači treba što pre da zaborave poraz od Zvezde.

-Dobro smo počeli utakmicu, stvorili tri velike šanse, lepo igrali, ali je posle primljenog gola sve teže išlo. Ne možemo mnogo toga da promenimo, nismo uspeli da se plasiramo u finale i to treba što pre da zaboravimo i okrenemo se sledećem meču u prvenstvu protiv Javora – rekao je Rnić.

Partizan u sledećem kolu Super lige dočekuje Javor u subotu u 18.00.