partizan_slavlje_pripreme

LIGA EVROPE

Smiljanić i Jojić: Rasterećeno protiv Rubina

Fudbaleri Partizana Milan Smiljanić i Miloš Jojić ocenili su danas da je ruski Rubin favorit u drugom kolu Lige Evrope, ali da će učiniti sve da naprave iznenađenje i ostanu neporaženi u Kazanju.
-Radi se o ozbiljnoj ekipi, ali mi putujemo rasterećeni u Kazanj. Sve osim poraza bio bi dobar rezultat za nas. Verujem da će nam biti lakše nego protiv Nefčija kada smo bili bolji, ali rezultat nije ispratio tu igru. Rubin ima mnogo stranaca, jaka su ekipa, o čemu najbolje svedoči to što svake godine igraju LŠ ili LE – rekao je Smiljanić na aerodromu Nikola Tesla, uoči polaska za Kazanj.
Crno-beli će u Rusiji biti oslabljeni za povređenog Nemanja Tomića i Libijca Mohameda Zabije, koji je van tima zbog nediscipline.
-Očekuje nas teška utakmica. Rubin je veoma dobar tim, što pokazuje u prvenstvu Rusije, a videlo se to i protiv Intera kada su nesrećno primili gol u poslednjem minutu. Rubin je favorit, ali mi ćemo zbog toga igrati opuštenije i tražiti šansu iz kontranapada – istakao je Jojić.
Podršku crno-belima u Kazanju pružiće nekadašnji prvotimci i reprezentativci Savo Milošević i Dragan Ćirić, kao i rediteljski tandem Srđan Dragojević – Dragan Bjelogrlić.
Utakmica drugog kola H grupe Lige Evrope između Rubina i Partizana igra se sutra od 18 sati po srpskom vremenu. U drugom meču sastaju se Nefči i Inter.

Povezana vest:  Real deklasirao kineski Guangdžu