vignjevic vojvodinaVignjević: Iskoristili smo imperativ Novog Pazara

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je posle pobede u Novom Pazaru da su njegovi fudbaleri iskoristili imperativ trijumfa koji je danas imao domaćin u 27. kolu Super lige Srbije.
-Domaćinu su bodovi bili neophodni, a mi smo iskoristili to njihovo moranje. Šansu su dobili neki mlađi igrači puni želje I iskoristili su je. Imali smo i malo sreće, odličnog (Nemanju) Supića na golu, a Pazarce je stigla kazna zbog promašaja u poslednjih 20 minuta – rekao je Vignjević novinarima posle utakmice.
Vojvodina je pobedila Novi Pazar sa 1:0 golom Igora Đurića u 90. minutu, a utakmica na Gradskom stadionu igrana je bez prisustva gledalaca.
Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević ocenio je da je njegov tim kažnjen zbog neiskorišćenih šansi, kao i da je domaćoj ekipi nedostajala pomoć sa tribina.
-Imali smo imperativ i inicijativu, dali smo sve od sebe, ali nas je najbolja ekipa u ligi kaznila zbog promašenih zicera. Da je Vojvodina igrala u finalu Kupa Srbije u ovakvom sastavu, siguran sam da bi bolje prošla. Neodstajali su nam sreća i publika. Idemo dalje, nastavljamo borbu za opstanak, ali bi bilo bolje na psihološkom planu da smo ostali neporaženi – kazao je Vučićević.
Vojvodina je posle ovog kola ostala na trećem mestu u Super ligi sa 55 bodova, dok je Novi Pazar na 13. poziciji sa 27 bodova.

Povezana vest:  Preminuo Dijego Rodriges