milosevicn1Fudbaleri Rada počeli pripreme

Prvog dana jula oživeće i Banjica! Klub iz Crnotravske ulice će krenuti u pripremnu fazu pred početak novog šampionata, a Rad će dva puta u toku pripremnog perioda raditi van Beograda…
– Novoimenovani šef struke Nebojša Milošević će u ponedeljak u 11 sati izvršiti prozivku fudbalera, predočiti plan priprema i predstaviti kompletan stručni štab. Nakon neminovnih testiranja, uvodni rad će biti u Beogradu, a već u četvrtak, 4. jula fudbalska ekspedicija Rada se seli na Zlatibor gde će se po jasno definisanom planu raditi do 13.jula. Tokom desetodnevnog boravka na jednoj od najlepših srpskih planina ekipa će biti smeštena u ugostiteljskom ponosu Zlatibora-hotelu „Palisad“. U planu su i test mečevi, a nakon povratka u Beograd, zakazana je utakmica sa skopskim Rabotničkim 17. jula u 17 časova na Banjici.
Dva dana kasnije ekipa kreće put Moravskih Toplica, kraj Murske Sobote, a javnost je već informisana o duelu sa berlinskom Hertom zakazanom za 26. jul u 18:30 u štajerskom gradiću Inrdning, a klub pokušava da pronađe tehnički modalitet da se utakmica direktno prenosi za područje Srbije. Kao i svaki prelazni rok i ovaj će zasigurno biti sadržajan kada je u pitanju banjički superligaš i zaočekivati je da bude dvosmeran. Ipak, o novostima na temu dolazaka i odlazaka sa Banjice, javnost će dobiti blagovremene informacije kada dođe do konkretizacija i realizacija – rekao je uoči okupljanja fudbalera Rada pred novu sezonu, portparol Rada, Vladimir Savić.

Povezana vest:  Venger zove Vijeiru za pomoćnog trenera