Mario Balotelli MilanBaloteli: Potrebna su nam ozbiljna pojačanja

Fudbaler Milana Mario Baloteli rekao je danas da su toj ekipi potrebna ozbiljna pojačanja ako želi da bude konkurentna u Ligi šampiona.
Rosoneri nisu bili previše aktivni u dosadašnjem toku prelaznog roka, pošto su doveli samo mladog kolumbijskog igrača Žersona Vergaru.
-Imamo jak tim, ali za takmičenje na visokom nivou u Evropi potrebna su nam zvučna pojačanja. Voleo bih da nam dođe Zlatan Ibrahimović. Takođe, zvao sam Karlosa Teveza, ali me nije poslušao – kazao je Baloteli italijanskim medijima.
Argentinac Tevez nedavno je potpisao ugovor sa torinskim Juventusom, dok je Ibrahimović glavna uzdanica francuskog Pari Sen Žermena.
Baloteli je dodao i da bi voleo da u klubu ostane napadač Stefan El Šaravi.
-Nedavno sam mu poslao poruku jer me je zanimalo kako je prošao sastanak sa Adrijanom Galijanijem. Stefan mi je rekao da će ostati u Milanu, mislim da je doneo pravu odluku – zaključio je Baloteli.
Milan je prošle sezone osvojio treće mesto u italijanskoj Seriji A. Baloteli je u zimskom prelaznom roku došao u klub iz Mančester Sitija, a za rosonere je odigrao 13 mečeva i postigao 12 golova.

Povezana vest:  Trener Fiorentine nasrnuo na Ljajića