MarakanaMeč Zvezda – Jagodina kasniće pet minuta zbog protesta

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će utakmica drugog kola Super lige protiv Jagodine početi s pet minuta zakašnjena u znak protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.
-FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje simpatizere i navijače da će utakmica 2. kola Super lige u sezoni 2013/14. između Crvene zvezde I Jagodine kasniti pet minuta, kao naš izraz protesta protiv predsednika FSS i svega što on personifikuje u srpskom fudbalu, a o čemu smo proteklih dana govorili – navodi se u saopštenju.
Zvezda je u saopštenju na sajtu kluba pozvala sve ostale klubove Super lige da, ako žele da podrže ovu akciju, svoje mečeve započnu s pet minuta zakašnjenja.
-‘Minut do 12′ smo odavno prošli, sada je ’12 i pet minuta’ i zato su promene hitne i neophodne. Srpski fudbal je u agoniji. Namešteno prvenstvo, dogovorene utakmice, crni fondovi, sudijske krađe, krah reprezentacije, menadžeri koji vladaju fudbalom i sastavljaju timove u klubovima i reprezentaciji, uticaj kriminalaca u klubovima i savezu i pranje nelegalnog novca su nažalost karakteristike našeg fudbala –
navodi se u saopštenju.
U saopštenju se dodaje da „odgovornost za ovakvo stanje skoro isključivo snosi predsednik FS Srbije, Tomislav Karadžić“. Utakmica između Crvene zvezde i Jagodine na stadionu u Ljutice Bogdana odigraće se u subotu od 18.05.

Povezana vest:  KUP SRBIJE, Grant i Prosinečki: Nije gotovo, sledi drugo poluvreme