owen-coyle_trener_boltonaSevaju optužbe iz Boltona: Sudije guraju Čelzi prema tituli!

 

Menadžer Boltona Oven Kojl besneo je posle utakmice, poslednje u 34. kola Premijerlige u kojoj su njegovi fudbaleri poraženi na gostovanju od Čelzija sa 1:0. Kojla nije zaboleo poraz već sudijski previdi koji su do njega doveli, budući da je, prema njegovom mišljenju,a što je potvrđeno i video snimcima, Bolton zakinut za dva jedanaesterca i to posle igranja rukom u svom kaznenom prostoru Didiera Drogbe i Džona Terija.

Povezana vest:  De Rosi na leto prelazi u Njujork Siti?

-Imaju četiri boda viška… Ako će Čelzi nastaviti sa ovakvom naklonosti, siguran sam da će i osvojiti titulu. Nama nije trebala sreća, samo smo trebali sudije da donesu ispravne odluke – rekao je Kojl koji je osuo paljbu po sudiji Liju Probertu i njegovim pomoćnicima.

-Dva čista penala nisu nam suđena posle igranja rukom. Znam da je Drogba vrhunski fudbaler ali mogao bi se vrhunski baviti i odbojkom. Tada i Džon Terri igra rukom, a sudija kaže da je bilo rame. Ako je bilo rame, onda mu se rame protegnulo do zglobova. Kod prvog igranja rukom rezultat je bio 0:0, a nakon druge situacije mogli smo doći do boda.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Buskets: Zaustavićemo Veslija Snejdera

Čelzi je posle pobede nad Boltonom povećao prednost na tabeli i to na četiri boda ispred drugoplasiranog Mančester Junajteda i šest bodova ispred trećeplasiranog Arsenala, koji, inače, ima utakmicu manje.