dejan stankovic srb jap (3)

Mediji: Stanković predsednik FSS, Tumbaković selektor

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije, Dejan Stanković naslediće Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), dok će novi selektor biti Ljubiša Tumbaković, pišu danas beogradski mediji. List Sportski žurnal preneo je da su se juče u Novom Sadu sastali Karadžić i Stanković, a predsednik FSS to nije želeo da potvrdi. Na pitanje da li se sreo sa bivšim fudbalerom Intera, Karadžić je odgovorio „mnogo puta“. 
-Imao sam mnogo sastanaka juče i danas sa raznim ljudima – rekao je Karadžić na pitanje da li se juče video sa Stankovićem. 
Karadžić je ranije izjavio da će se u decembru povući sa funkcije i da bi želeo da ga nasledi „uspešan privrednik – biznismen ili uspešan fudbaler“. Sednica Izvršnog odbora FSS trebalo bi da bude po završetku jesenjeg dela prvenstva, a Skupština, na kojoj će Karadžić ustupiti funkciju Stankoviću, mogla bi da bude zakazana i pre Nove godine. 
Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije će posle preuzimanja funkcije i formiranja novog Izvršnog odbora, predložiti Ljubišu Tumbakovića za novog selektora, naveo je Žurnal. Među kandidatima za mesto selektora je i bivši predsednik FSS, trener Nagoje Dragan Stojković. 

Povezana vest:  Liverpul izvukao bod u derbiju protiv Arsenala