stojadinovic zvezda napredak

Stojanović: Počeli loše, ali u nastavku podigli igru

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je posle pobede protiv Napretka da je očekivao tešku utakmicu, a da je zadovoljan igrom svojih izabranika u drugom poluvremenu.
Crveno-beli su slavili protiv gostiju iz Kruševca rezultatom 4:1 i ponovo preuzeli vođstvo na tabeli Superlige Srbije sa bodom prednosti na Partizanom.
-Znali smo i pre meča da će biti teško. Napredak je dobar tim, što je i zasluga trenera Lalatovića. Ušli smo katastrofalno u utakmicu, bez agresije, ali nas je njihov gol trgao. Za razliku od prethodnih mečeva, odigrali smo mnogo bolje drugo poluvreme i mirno završili posao – izjavio je Stojanović.
On je ocenio da je utakmica bila „lepa za gledanje“ zahvaljujući igri obe ekipe.
-Mi u timu na nekim pozicijama imamo jaku konkurenciju, a na drugim slabiju. Ipak, danas smo pravovremeno sredili redove i odigrali dobro u drugom delu susreta. Najbitnije je da smo pobedili i sada se okrećemo narednim duelima – zaključio je Stojanović.
Trener Napretka Nenad Lalatović smatra da je domaćin zasluženo pobedio.
-Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi, zaslužili su da ostanu na prvom mestu. Popravili su igru u defanzivi, agresivniji su. Mi imamo mlad i perspektivan tim i zadovoljan sam igrom do 60. Minuta – kazao je šet stručnog štaba Kruševčana.
-Poništen nam je gol Gavrića, ali ne želim da komentarišem suđenje. Mogu da budem zadovoljan izdanjem svog tima, a Zvezdi želim da osvoji titulu, jer to zaslužuje. Mi se okrećemo narednim mečevima i borbi za opstanak – zaključio je Lalatović.
U 19. kolu nacionalne Superlige Crvena zvezda sledećeg vikenda dočekuje kragujevački Radnički, a Napredak ekipu Donjeg Srema.

Povezana vest:  Krstajić: Nije bilo sujete i konflikta, napravili smo pravi izbor