njegus 2Njeguš: Utakmica je mogla otići i na drugu stranu

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je posle današnje pobede njegovih fudbalera nad Vojvodinom od 2:0 da je ta utakmica 20. kola Super lige Srbije mogla imati I drugačiji tok.
-Imali smo dve vezane pobede, a znamo kako je teško dobiti tri pita u nizu, pogotovo što nam je gost bila Vojvodina. Ipak, pre penala za nas, sve je moglo otići na drugu stranu. Čestitam igračima na trijumfu protiv kvalitetnog protivnika, kojem želim puno sreće u polufinalu Kupa Srbije – rekao je Njeguš novinarima posle utakmice na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.
Novi Pazar je, pred oko 5.000 gledalaca, savladao Vojvodinu golovima Nemanje Arsenijevića u 22. iz penala i 41. minutu, što im je prva superligaška pobeda nad tim protivnikom posle pet uzastopnih poraza.
Trener Vojvodine Branko Babić izjavio je da ne želi da komentariše utakmicu i da se na konferenciji za novinare pojavio samo da bi ispoštovao domaćina.
-Novi Pazar je kvalitetan tim, a atmosfera je bila odlična. Dosao sam da to pozdravim, a ne da omalovažim. Ne bih analizirao utakmicu. Imam puno toga da kažem, ali ne želim – rekao je Babić.
Pazarci posle nekompletnog kola zauzimaju treće mesto na tabeli sa 34 boda, dok je Vojvodina šesta sa četiri boda manje.
Fudbaleri Novog Pazara će u sledećem kolu gostovati Javoru, a Vojvodina će ugostiti ekipu Radničkog iz Niša.

Povezana vest:  Ljajić: Sa više samopouzdanja u nastavak borbe