katic napad
BEZ KATIĆA I RADENOVIĆA NA FMP
Košarkaši Crvene zvezde Telekom u utakmici drugog kola Superlige Srbije dočekuju FMP. Meč je na programu u subotu u dvorani Pionir sa početkom u 17 sati, a crveno-beli će u duelu sa panterima biti znatno oslabljeni. Naime, trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Ivana Radenovića i Raška Katića zbog povreda.
Zvezda je minule sedmice uspešno startovala u domaćem takmičenju pobedom nad Borcem, a trijumf u prvom kolu Superlige zabeležio je i FMP u duelu sa Metalcem iz Valjeva. Upravo u duelu sa Čačanima Luka Mitrović dobio je značajniju minutažu posle dužeg odsustva usled povrede kolena. Da se polako vraća u formu najavio je i odličnom igrom protiv Uniksa u Kazanju, a u duelu sa FMP-om očekuje veoma težak meč:
– Posle završetka takmičenja u Evrokupu sada se okrećemo fajnal-foru ABA lige i domaćem šampionatu – počinje priču Mitrović i dodaje:
– Nećemo moći da računamo na Katića i Radenovića i iz tog razloga nas očekuje veoma težak posao. Ipak, svi ostali igrači će morati da daju 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo nadoknadili njihovo odsustvo i zabeležili pobedu. Ova utakmica za nas ima veoma veliki značaj jer pobedom želimo da vratimo samopuzdanje pred utakmice koje nam predstoje – konstatovao je Mitrović.
Po rečima Zvezdinog krilnog-centra nepoznanica u ovom duelu ne bi trebalo da bude:
– Sa većinom igrača se veoma dobro poznajem jer smo imali prilike da se srećemo po raznim reprezentativnim selekcijama. FMP ima mladu ekipu, željni su dokazivanja i veoma motivisani. Pružali su odlične partije u prvom delu sezone i zasluženo osvojili prvo mesto u KLS. Naša želja je da od starta nametnemo naš ritam, odnosno da igramo veoma čvrsto u odbrani i uz maksimalno ozbiljan pristup stvorimo što više prilika za postizanje lakih poena, jer nam je upravo to nedostajlo u duelu sa Uniksom u Kazanju – zaključio je Mitrović.
Karte za ovaj meč su u prodaji od petka 11. aprila na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, Dom omladine, TC Ušće, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Takođe, ulaznice će dan utakmice moći da se kupe i na biletarnici dvorane Pionir od 13 sati pa sve do početka meča.
Karte za tribine koštaju 250 dinara. Za parter je potrebno izdvojiti 500, za plavu i belu ložu 1000 dinara, a za ložu 1500 dinara. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 5000 dinara.
Povezana vest:  Veličković MVP novembra