dusko vujosevic par mega

Vujošević: Žele da me eliminišu iz sporta

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle večerašnje utakmice sa Radničkim iz Kragujevca da neki ljudi žele da ga eliminišu iz sporta.
-Žele da me eliminišu iz sporta. Politika ne bi trebalo da se meša u sport. Ne bih voleo da se slučaj internacionalizuje. Neko bi hteo da jednim udarcem ubije dve mute. Ministar sporta je nečiji pijun, on je postavljen da ispunjava nečije želje. Odgovaran je to i težak posao, to bi bilo kao kad bi mi postavili Dragana Milosavljevića za ministra – rekao je Vujošević na konferenciji za novinare posle meča sa Radničkim iz Kragujevca u hali Pionir. 
Crno-beli su večeras savladali Kragujevčane sa 89:81 u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.
-Pojedini igrači nisu shvatili rizik plej-ofa. Krajem druge četvrtine smo vodili 20 poena razlike, ali dozvolili smo protivniku da u svlačionicu ode sa visokim moralom. Radničkom je bilo lakše, bili su rasterećeni, nisu imali šta da izgube. Znam da imaju finansijske probleme i da pojedini košarkaši ne žele da igraju, ali nismo ni mi plaćeni. Uveren sam da ćemo u predstojeća dva meča zabeležiti pobedu i proći u finale – rekao je Vujošević.
Drugi meč polufinalne serije plej-ofa igra se 10. juna u Kragujevcu.

Povezana vest:  Takmičenje u najlakšim patikama za basket!