dejan radonjic cz olimpijakosRadonjić: Fokusirani smo samo na Žalgiris

Voljom žreba odlučeno je da će protivnik Crvene zvezde Telekom u četvrtfinlu Kupa Radivoja Koraća biti Konstantin. Završni turnir nacionalnog Kupa igraće se u Nišu od 19. do 22. februara, a duel crveno-beliih i niškog prvoligaša na programu je 20. februara. Zvezda brani trofej Žućkove levice osvojen prethodne dve sezone, a strateg crveno-belih nije želelo preterano da komentariše žreb jer pre meča sa Konstantinom Zvezda ima nekoliko važnih utakmica, posebno u Evroligi:
– Naš apsolutni fokus trenutno je na utakmici sa Žalgirisom i ono što nas očekuje u Top 16 fazi Evrolige. Do mečeva u Kupu Radivoja Koraća treba da odigramo još nekoliko utakmica. Posle Žalgirisa slede nam dueli sa Krkom, Panatinaikosom i Cedevitom. O Kupu Radivoja Koraća razmišljaćemo kad sve to prođe. Imaćemo par dana da se pripremimo u nameri da odbranimo trofej – počeo je priču Radonjić i potom dodao:
– S obzirom na zgusnut raspored i probleme koje smo imali, najvažnije za nas će biti da budemo zdravi. Sve ostale ekipe imaće sedam dana da se pripreme, sigurno je da će biti odmornije, ali šta je tu je. O svemu tome ćemo razmišljati kada dođe vreme, a sada se orijentišemo samo na Žalgiris – zaključio je Radonjić.

Povezana vest:  POSLE INCIDENTA U KLUBU STUDIO, Novosadski klub angažovao obezbeđenje na crno