dule vujosevic par metalac (1)Vujošević: Više od pobede raduje poseta u Pioniru

Trener košarkaša Partizana Duško Vujoševic rekao je posle odlične igre protiv Zadra da više od pobede raduje dolazak velikog broja navijača u Pionir.
Crno-beli su danas ubedljivo slavili protiv Zadrana (87:53) i ostali u konkurenciji za drugo mesto na tabeli regionalne ABA lige uoči poslednjeg kola pred plej-of, a uspešan debi imao je Amerikanac Džoš Akojon.
-Više od pobede raduje poseta ovih ljudi, što nije iznenađenje. Košarkaši su pružili angažovanu i dobru igru, još je rano za procene, ali utakmica je pokazala da smo napravili dobar potez pri izboru plejmejkera. Njemu će ipak još trebati da se prilagodi na uslove i novu ekipu- izjavio je Vujošević posle meča.
On je ocenio da će preostali deo sezone biti još lepši za gledanje, a Partizan u poslednjem kolu, u odlučujućoj utakmici za drugo mesto, gostuje ekipi podgoričke Budućnosti.
-Ne treba zaboraviti da je Zadar prošlog vikenda izgubio od Cedevite na jednu loptu, otisao im je Florens. Ipak, treba se skoncentrisari i dobro pripremiti za Podgoricu. Sećam se meča u Beogradu koju sam posmatrao iz publike zbog kazne i dobrog suđenja za gostujući tim. Nadam se da će uslovi biti regularni i da će pobediti onaj ko bude bolji na terenu. Velika je razlika između drugog i četvrtog mesta i taj meč nosi veliku težinu – istakao je trener Partizana.
Vujošević dodao da je imao problema da organizuje trening zbog zdravstvenih problema Milutinova, Bezbradice, Đumića.
Trener košarkaša Zadra Ante Nazor čestitao je domaćinu na zasluženoj pobedi i istakao sjajan ambijent u Pioniru.
-Bili smo pravi i parirali smo u prvom delu, međutim, protivnik je mnogo jači. Svaki duel i ničija lopta pripali su njima. Dobro je što su naši mladi igrači osetili ovakvu atmosferu, koja je najbolja u regionu – zaključio je Nazor.
Zadar je danas pretrpeo 14. poraz i ostao devetoplasirani na tabeli regionalnog takmičenja.

Povezana vest:  Nastavljen meč, Zvezda igra sa pet, Partizan sa tri igrača