nemanja dangubic kutxa

Dangubić: Da odigramo najbolje moguće u Berlinu

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je danas da će njegov tim probati da odigra najbolje moguće protiv Albe u Berlinu i probati da pobedi, iako nema takmičarskih motiva. 
-Za nas će još jedna utakmica u Top 16 fazi Evrolige, protiv veoma jakog protivnika, biti odlična provera za ono što nam predstoji. Potrudićemo se da odigramo na najvišem mogućem nivou, da budemo maksimalno brobeni i uz takav pristup pokušaćemo da zabeležimo još jednu pobedu – rekao je Dangubić za sajt kluba. 
Zvezda u četvrtak igra protiv Albe u 12. kolu Top 16 faze, a nastupiće bez Branka Lazića, koji je duže povređen, kao i Marka Tejića, koji se povredio na poslednjem treningu pred polazak. Alba se i dalje bori za plasman u četvrtfinale. Zvezda je u duelu u Beogradu ubedljivo pobedila. 
-U prvom meču protiv Albe u Beogradu odigrali smo na veoma visokom nivou i zasluženo smo trijumfovali. Sigurno je da će Alba u odnosu na tu utakmicu odgovoriti još jače. Ove sezone oni pružaju zaista izvanredne partije – rekao je Dangubić. 
-U njihovoj igri izuzetno je izražen timski duh, a pošto su i dalje u trci za četvrtfinale, biće silno motivisani da nas pobede. To nam garantuje da nas u dvorani O2 očekuje veoma težak zadatak – rekao je Dangubić. 
Zvezda u nedelju počinje takmičenje u Super ligi, a sredinom aprila je čeka polufinalna serija protiv Partizana u Jadranskoj ligi. 
-Svaki meč u Top 16 fazi Evrolige za naš mladi tim predstavlja veliki motiv. Željni smo dokazivanja i učinićemo sve što je u našoj moći da pružimo još jednu dobru partiju – rekao je Dangubić. 

Povezana vest:  Himki deklasirao Crvenu zvezdu u Moskvi