boban marjanovic cz bud

Marjanović: Pobeda nad Metalcem korak bliže ka prvom mestu

Košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je danas da respektuje Metalac, ali istakao da bi pobeda njegov tim približila osvajanju prvog mesta pred početak plej-ofa Superlige.
-U seriji smo teških utakmica koje igramo na svaka dva, tri dana. Posle Partizana i Mege sledi nam duel sa još jednim jakim protivnikom iz ABA lige, koji je ove sezone pružao izvanredne partije u regionalnom takmičenju. Metalac igra veoma brzo i agresivno, dobro trče i odlična su šuterska ekipa tako da nas očekuje veoma težak posao – rekao je Marjanović za klupski sajt.
Visoki centar izjavio je da ekipa iz Valjeva ove sezone bila najprijatnije iznenađenje ABA lige.
-O njihovim ambicijama najbolje govori podatak da će sledeće sezone angažovati Darka Miličića. U prvom duelu u Superligi Srbije odigrali smo vrlo neizvesnu utakmicu u Valjevu, žestoko su nas namučili i zato moramo da budemo jako oprezni. Naša želja je da odigramo čvrsto u odbrani i da uz kontrolu skoka omogucimo dobru igru u tranziciji.
Marjanović je pozvao navijače da u što većem broju dođu u Pionir na meč sa Metalcem.
-Potrudicemo se da zabeležimo još jednu pobedu koja bi bila krupan korak ka osvajanju prvog mesta, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena. Neophodno je da budemo maksimalno borbeni, a uz podršku naših navijaca siguran sam da nam motiva nece nedostajati – zaključio je Marjanović.
Utakmica 9. kola Superlige između Crvene zvezde i Metalca igra se sutra od 20 sati u dvorani Pionir.

Povezana vest:  Izabrani novi članovi UO KK Partizan