dejan radonjic kzn crowneRadonjić: Pobedom nad Tamišom da sačuvamo prvo mesto
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da pobedom nad Tamišom želi da ekipa zadrži prvo mesto na tabeli Superlige Srbije.
-U timu imamo rovitih igrača, a ovako zgusnut raspored utakmica nam otežava njihov potpun oporavak. U svakom slučaju i u duelu protiv Tamiša u Pančevu idemo na pobedu. Naš cilj do kraja ligaškog dela sezone se zna, a to je da sacuvamo prvo mesto koje ce nam u plej-ofu omogućiti prednost domaceg terena – rekao je Radonjić za zvaničan sajt crveno-belih.
On je istakao da ekipa maksimalno ozbiljno mora da shvati meč protiv Tamiša.
-Želimo da osvojimo nove bodove, ali i da uradimo neke stvari koje ce nam biti značajne za finiš sezone – naveo je crnogorski stručnjak.
Radonjić je tokom igračke karijere nosio dres tadašnjeg pančevačkog Profikolora.
-Bilo je to davne 1993. godine i bilo mi je mnogo lepo u Pancevu. Ono što najviše pamtim su divan grad i divni ljudi, gde sam stekao mnogo prijatelja. Interesantno je da će mi ovo biti prvi zvanični meč u Pančevu od kako sam otišao iz Profikolora. Bila je to zaista dobra sezona za mene i lepe uspomene vezuju za taj grad, ali baš zbog toga potrudiću se da se moja ekipa u što boljem svetlu pokaže- zaključio je Radonjić.
Utakmica 10. kola Superlige između Tamiša i Crvene zvezde igras e sutra od 19.30 u Pančevu.
Povezana vest:  NBA VESTI, San Antonio bolji od Memfisa