dejan radonjic cz tajfun

Radonjić: Nismo uspeli da pronađemo ritam

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da njegova ekipa nije uspela da na nivou iznese drugo poluvreme i da je to uzrok poraza od Igokee.
-Rezultatski i šuterski smo veoma dobro počeli utakmicu, čak i previše dobro. Držali smo to do poluvremena, s tim da je odličan procenat šuta i kvalitet igre u napadu dao malo prednosti na poluvremenu. Tražili smo ritam i šut u drugom delu, iako smo znali da neće biti tako – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.
-Pali smo u napadu u drugom delu, ali smo popravili odbranu. Ipak, Igokea je odigrala odlično u napadu u poslednjoj deonici, veoma precizno, a mi smo donosili neke pogrešne odluke… Zasluženo su pobedili – dodao je on.
Crvena zvezda poražena je večeras u bogradskoj Hali Pionir od Igokee iz Laktaša u Republici Srpskoj sa 81:87.
Trener Igokee Željko Lukajić rekao je da su njegovi košarkaši večerašnjom pobedom vratili samopouzdanje.
-Čestitao bih moj igračima na pobedi, jer su uspeli da se vrate posle velikog zaostatka na početku. Nisu klonuli duhom, borili su se, igrali su slobodno, što sam im tražio pred utakmicu. Koncentracija se podizala kako je meč odmicao, što je jako bitno. Kada smo ušli u egal završnicu na tri, četiri minuta pred kraj pritisak je bio na Zvezdi, a mi smo to iskoristili – rekao je Lukajić.
Košarkaš Igokee Vuk Radivojević rekao je da je njegova ekipa ostvarila veoma bitnu pobedu.
-Velika pobeda za nas. Posle kiksa prošle nedelje, želeli smo da nadoknadimo nedostatke. Naporno smo radili tokom nedelje i to je danas dalo rezultat. Znali smo da su istrošeni posle Minhena. Mislim da je utakmica bila lepa sa dosta lepih poteza… Želimo da nastavimo sa ovakvim ritmom – rekao je on.
On je rekao da je pred utakmicu morao da potisne emocije prema svom bivšem klubu.
-Prvi put sam igrao protiv Zvezde u Pioniru. Emocije sam pred morao da ostavim sa strane. Bilo je čudno… Nisam znao na koji koš napadam, ali sam se navikao. Prvo šut nije išao, da onda je krenulo…. To je sport – rekao je Radivojević.
U narednom kolu Zvezda će u Nikšiću igrati protiv Sutjeske, dok Igokea dočekuje Budućnost.

Povezana vest:  NBA VESTI, Brajant skupio 65.000 dolara za otpuštene radnike Lejkersa