Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da će njegova ekipa morati da ograniči broj poena iz kontranapada, kao i skok igrača FMP-a ukoliko želi da upiše pobedu u predstojećem meču u Jadranskoj ligi.

-Naš protivnik se pojačava iskusnim igračima, sada imaju dva vrlo pouzdana organizatora igre koji mogu da igraju i u paru, vrlo agresivne krilne igrače i centarsku liniju koja je mobilna i dobro prati igru svojih spoljnih igrača. Kontinuitet u radu trenera je pretpostavka svakog uspeha u kolektivnim sportovima, oni to imaju i to im daje dodatni kvalitet – rekao je Džikić za sajt kluba.

Povezana vest:  Lučić, Bogdanović i ostali jako poštuju Kecmana

-Moramo da ograničimo broj njihovoh poena iz kontranapada i da pokušamo da otežamo ‘pik end rol’ saradnju, uz to da iskontrolišemo skok u napadu – dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana sutra gostuju FMP-u u utakmici šestog kola Jadranske lige, a meč je na programu u podne.

-Čeka nas utakmica protiv motivisanog protivnika koji je imao vremena da se spremi za nas. Vrlo važan deo igre biće skok pod oba obruča, oni su agresivni i dugački, moraćemo da budemo koncentrisani tokom celog meča – rekao je centar Partizana Đorđe Majstorović.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Radnički pobedio Krku u Kragujevcu

Nakon sutrašnje utakmice, crno-bele očekuje još jedno gostovanje, 26. oktobra protiv Bešiktaša u okviru FIBA Lige šampiona.