Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je naredni protivnik Panatinaikos velikan evropske košarke i da ove sezone ima tim koji je formiran za visoke domete u Evroligi.

-Igramo protiv velikana evropske košarke Panatinaikosa, koji je značajno pojačao tim igračima ogromnog iskustva i evroligaškog rejtinga. Predvodi ih novi trener Ćavi Paksval, koji je fantastično vodio Barselonu i sa njom osvojio i titulu prvaka Evrope – rekao je Radonjić po dolasku u Atinu.

Povezana vest:  NBA VESTI, Jokić šest, Marjanović dva, Bjelica bez poena

Zvezda će sutra gostovati Panatinaikosu u četvrtom kolu Evrolige, dva dana posle velike pobede nad Barselonom u Beogradu.

Trener crveno-belih je podsetio da su u PAO tokom leta došli vrhunski igrači, predvodjeni Joanisom Burusisom, Krisom Singltonom, Demetrius Nikolsom, Kej-Si Riversom, ali i povredjenim Majkom Džejmsom.

-Sa igračima koji su ostali, to je tim koji je formiran za visoke domete u Evroligi. Znamo da nas čeka teška utakmica, trudićemo se da pariramo izuzetno kvalitetnom protivniku koji je u Evroligi odlično počeo sezonu, sa dve pobede i tesnim porazom od ekipe CSKA u Moskvi – kazao je Radonjić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Prosečne partije srpskih igrača

Košarkaši Zvezde će danas u Atini imati trening u terminu utakmice, a početak meča zakazan je za petak u 20.15.