Košarkaš Mega Leksa Stefan Glogovac rekao je danas da je Strazbur jedna od najjačih ekipa u Grupi D u Ligi šampiona, ali da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici tražiti šansu za pobedu.

-Strazbur je jedna od najjačih ekipa u našoj grupi i biće veoma teško igrati na njihovom terenu, ali ćemo potražiti svoju šansu za trijumf. Uz dobru timsku odbranu i zalaganje na terenu, verujem da možemo da odigramo dobar meč, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti – rekao je Glogovac za sajt Mege.

Povezana vest:  Ivković: Pobeda kao podstrek za završnu fazu priprema

Košarkaši Mege igraju u sredu od 20.30 u Francuskoj protiv Strazbura, utakmicu petog kola Grupe D u Ligi šampiona.

To će biti druga utakmica Glogovca ove sezone, pošto se oporavio od povrede zadobijene na pripremama. On je prošlog petka igrao protiv Igokee (87:84) i za 10 minuta postigao je osam poena.

-Odlično sam se osećao na svom debiju u dresu Mege, pre svega zato što smo ostvarili veoma važnu pobedu protiv jake ekipe u gostima. Funkcionisali smo kao tim, igrali jaku odbranu, što je i recept za predstojeće mečeve – rekao je Glogovac.

Trener Mege Dejan Milojević u sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povredjene Radosava Spasojevića, Ognjena Čarapića i Marka Tejića.

Povezana vest:  Simonović: Pionir je naša velika prednost

-Očekuje nas jako teška utakmica. Strazbur je jedna od najboljih ekipa u našoj grupi koja je dugo godina igrala Evroligu. U usponu smo forme, želimo da odigramo najbolje što možemo i da vidimo gde smo u odnosu na najbolje evropske ekipe – rekao je Milojević.

U Grupi D Mega ima pobedu i tri poraza, a Strazbur ima skor od po dve pobede i poraza.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Rezultati utakmica 7. kola Jadranske lige