Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Krke i da se ekipa okreće narednoj utakmici protiv Ludvigsburga u Ligi šampiona.

-Pre svega, želim da čestitam kolegi (Dejanu) Mihevcu koji nas je stvarno namučio, iako su igrali bez najboljeg strelca i najboljeg skakača (Marka) Lukovića, koji igra vrlo dobru sezonu. Zadavali su nam muke sa tih pet malih igrača, mi smo to nekad iskoristili, u jednom delu, u drugom nismo. Imali smo malo problema sa Rebecovom unutra brzom igrom gde ima puno samopouzdanja, puno slobode i onda ga je vrlo teško iskontrolisati. Zadovoljan sam pobedom i idemo dalje, već u utorak imamo novu utakmicu – rekao je Džikić, navodi se na sajtu Partizana.

Povezana vest:  Džejms i Brajant predvode Amerikance na OI

Košarkaši Partizana pobedili su u Novom Mestu Krku sa 82:70 i ostvarili devetu pobedu u regionalnom takmičenju.

Košarkaš Frenk Robinson, koji je sa 15 poena bio jedan od najboljih u beogradskom timu, rekao je da je večerašnja pobeda veoma važna.

-Bila nam je potrebna ova pobeda, da zadržimo momentum u ABA ligi, da izađemo i pokažemo kako možemo da igramo bolje i da možemo da igramo agresivno – naveo je Robinson.

Povezana vest:  Alimpijevića raduje povratak Zvezde u Pionir

Košarkaši Partizana u utorak u Beogradu igraju protiv Ludvigsburga, u osmom kolu Grupe E u Ligi šampiona.