13. KOLO NLB LIGE

Crvena zvezda dočekuje Bosnu

 

aco_petrovic_cz_trener1Crveno – beli će naredne dve utakmice odigrati pred svojim navijačima. U Pioniru, u okviru 13. kola NLB lige stiže „fenjeraš“ Bosna, ekipa koja je ove sezone najbolje partije pružala protiv srpskih timova, odnosno Radničkog i FMP-a.

-Posle utakmica u Evrokupu i povratka iz Francuske, slede obaveze u regionalnom takmičenju. Pred nama su mečevi protiv Bosne i, vrlo brzo, duel sa ekipom Budućnosti. Do pobede u subotu možemo stići mirne glave i dobrom pripremom utakmice. Bosna dolazi rasterećena i to je opasnost za svaki tim, pa tako i za nas. Po trenutnoj situaciji, u ovaj duel ulazimo kao favorite – kaže trener Aco Petrović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Toronto izjednačio protiv Bruklina

Sarajlije u Beograd dolaze jači za nekadašnjeg košarkaša Partizana, Žarka Rakočevića.

-On će sigurno imati veliku želju da pokaže kvalitet koji poseduje. Imaju dobru ekipu, Šehovića i Kojadinovića karakteriše dobar šut i sloboda u igri. Moramo da neutrališemo njihovu spoljnu liniju. Naš cilj je da do nove godine upišemo dve pobede i malo popravimo situaciju u NLB ligi – zaključio je Petrović.

Povezana vest:  Svetislav Pešić nije više trener Barselone

Utakmica Crvena zvezda-Bosna igra se u subotu od 19 sati i 30 minuta uz direktan prenos na TV Košava. Cene ulaznica su nepromenjene, 200 i 500 dinara.

 

Mečevi, subota:

16,30 – Zagreb – Zadar

18,00 – Olimpija – Hemofarm

18,00 – Cedevita – Cibona

19,00 – Budućnost – FMP

19,30 – Široki – Partizan

Povezana vest:  Srpski košarkaši izgubili u gostima od Estonije

19,30 – Zvezda – Bosna