Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Dinama iz Sasarija u Ligi šampiona, mora da igra organizovano kako bi došla u situaciju da trijumfuje u toj utakmici.

-Činjenica je da smo obezbedili plasman u narednu rundu takmičenja, tako da će neki od igrača dobiti više minuta na terenu. Naš protivnik je veoma iskusan tim, sa puno igrača koji su sposobni da postignu puno poena svake večeri. Mi moramo da igramo organizovano i da imamo kontrolu utakmice, kako bi sebe doveli u situaciju da dodjemo do pobede – rekao je Džikić za sajt kluba.

Ekspedicija crno-belih ovog popodneva putuje na Sardiniju, gde će sutra od 18.00 odigrati meč 14. kola Lige šampiona protiv Dinama iz Sasarija.

Povezana vest:  NBA DRAFT, Vol prvi, Bjelica 35. pik na draftu

Na put kreće i novo pojačanje Partizana Džamont Gordon, a u tim se vraća Frenk Robinson. U Beogradu će ostati kapiten Novica Veličković, Vanja Marinković, Uroš Luković i Vilijam Hečer, objavljeno je na sajtu kluba.

-U narednih mesec dana nas očekuje veoma težak raspored i mi moramo pronaći način da se sa time nosimo na najbolji mogući način. Teški protivnici, utakmice na gostujućem terenu, naši problemi sa povredama – to su veoma važne stvari o kojima smo razmišljali kada smo pravili plan za naredni mesec – rekao je Džikić.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Svetislav Pešić: Utakmica po mom ukusu!

Pred utakmicu poslednjeg kola, crno-beli se nalaze na trećem mestu grupe E, dok Dinamo zauzima poziciju broj pet.