Današnjim utakmicama u Subotici i u Beogradu počinje Košarkaška Super liga Srbije, takmičenje koje su svi ljubitelji košarke i navijači željno očekivali. ABA ligašima se pridružuju četiri najbolje plasirana tima Mozzart Košarkaške lige Srbije i svi zajedno su spremni i raspoloženi da nam se predstave u svom najboljem izdanju sa jednim ciljem a to je postati prvak Srbije. Za sve Vas koji ste do sada bili treneri sa kauča, ukazuje se nova prilika da pokažete svoje znanje i umeće i pokušate da osvojite nagrade koje smo za Vas spremili u saradnji sa ljudima iz CouchCoach aplikacije i klubovima učesnicima. Najbolji trener sa kauča nakon 14 kola prvog dela takmičenja osvojiće pehar i medalju a drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti medalje. Za sva tri proplasirana takmičara spremili smo komplet ulaznica za sve utamice finala Košarkaške Super lige Srbije. Dodatno za najbolje trenere sa kauča u svakom kolu i za svaki tim spremili smo poklon kačket i privezak.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Spasojević: Odluka o fajnal-foru u narednim danima

Takmičenje počinje današnjim utakmicama između Spartaka i  Crvene zvezde mts od 19h i  Partizan NIS i Vršac od 20h.

Podsećamo Vas da iako nema TV prenosa svih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu prvog kola Košarkaške Super lige Srbije i boriti se za najviši plasman.

Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da opis problema odmah pošaljete na mejl [email protected] . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.

Povezana vest:  EP 2015, Srbija pobedila Tursku i plasirala se u polufinale EP

Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi!