Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je danas da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali je istakao da će njegova ekipa pokušati da se prikaže u dobrom svetlu.

„Idemo Zvezdi u goste posle dva meča protiv Borca i Vršca koja smo dobili na jednu loptu i u kojima smo pokazali karakter. Zvezda je svakako apsolutni favorit, imaju sjajnu sezonu iza sebe. Mi ćemo dati sve od sebe da se prikažemo u dobrom svetlu i da probamo da odigramo rezultatski neizvestan meč, poput našeg duela u Sremskoj Mitrovici u ABA ligi“, rekao je Milojević za sajt kluba.

Povezana vest:  WTA LISTA, Ivanović 13, Janković 21. na WTA listi

Košarkaši Mege sutra gostuju Zvezdi u četvrtom kolu Super lige Srbije.

Mega posle tri kola ima skor od dve pobede i jednog poraza, dok Zvezda ima maksimalan učinak.

Trener Mega Leksa će na meču protiv Zvezde najverovatnije moći da računa na ranije povređenog Kostju Mušidija, kao i na Radosava Spasojevića, koji zbog bolesti nije igrao protiv Vršca.

Povezana vest:  Partizan protiv Radničkog za pol-poziciju pred plej-of

Kapiten Mege Jovan Novak rekao je da će njegova ekipa, pre svega, morati da odgovori na Zvezdinu čvrstinu.

„Očekuje nas težak meć sa Zvezdom koja je favorit u ovom duelu. Pokušaćemo što bolje da pripremimo utakmicu iako imamo vrlo malo vremena između mečeva. Probaćemo da u utorak odgovorimo na Zvezdinu čvrstinu i da pokušamo da iznenadimo sjajnog protivnika“, rekao je Novak.

Povezana vest:  Partizan porazom u Skoplju počeo Jadransku ligu

Meč između Mege i Zvezde igra se sutra od 18.00 u hali „Aleksandar Nikolić“.