Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra dobro u odbrani ako želi da trijumfuje protiv Dinamika u predstojećem meču Super lige Srbije.

-U subotu dočekujemo Dinamik sa kojima smo se ove sezone već sastali u Kupu. Taj susret ne sme da nas zavara jer je u pitanju vrlo kvalitetna ekipa koju sa klupe vodi odličan i iskusan trener Muta Nikolić. Ekipe iz KLS-a su dosta namučile abaligaše u ovih par kola pa je jako bitno da udjemo na pravi način u ovaj meč – rekao je Milojević za sajt kluba.

Košarkaši Mega Leksa sutra od 19.00 dočekuju Dinamik u petom kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  SP 2011, JUNIORI, Srbija u dramatičnoj završnici izgubila od SAD

-Ukoliko ponovimo odbranu iz meča sa Zvezdom, verujem da ćemo doći do veoma bitne pobede u borbi za plasman u ABA ligu – rekao je Milojević.

Mega posle četiri kola ima dve pobede i dva poraza, a Dinamik skor 1/3. Trener Mega Leksa će protiv ekipe sa Dorćola, prvi put u Super ligi, moći da računa i na oporavljenog Kostju Mušidija.

Povezana vest:  NBA VESTI, Nastavak loše serije L. A. Lejkersa i Šarlota

Krilo Mega Leksa Djordje Simeunović rekao je da je ekipa u usponu forme, a i on je naglasio da će protiv Dinamika ključna biti odbrana.

-Vrlo bitna utakmica je pred nama. Dinamik je pokazao zašto je jedna od najjačih ekipa u KLS-u. Mi smo u usponu forme, što je moglo na meču koji smo odigrali u utorak sa Zvezdom. Mislim da je odbrana koja je funkcionisala vrlo dobro na tom meču, ujedno i ključ pobede protiv Dinamika – rekao je Simeunović.

Povezana vest:  Volf: Borba za titulu neće pogoršati odnos Hamiltona i Botasa