Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle večerašnjeg poraza od Partizana da njegova ekipa nije odigrala dobru utakmicu, kao i da je igračima nedostajalo koncentracije.

„Igrali smo bez koncentracije, iako smo imali prednost koja je visila zbog velikog broja grešaka. ;Nismo odigrali dobar meč“, rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Crvena zvezda pretrpela je večeras prvi poraz u Super ligi, pošto je poražena od Partizana sa 77:78 u devetom kolu prvenstva Srbije.

Povezana vest:  Crvena zvezda dobila derbi protiv Partizana za 10. pobedu

„Čestitam Partizanu na pobedi. Kao što se i pričalo pred Super ligu, cilj nam je bilo prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone. Nisam bio zadovoljan ni nekim drugim mečevima koje smo odigrali u Super ligi, bez obzira što su pobede bile ubedljive. U onakvoj situaciji, posle tajm-auta, da ne napravimo faul… I onda primimo trojku… Ogroman broj promašenih slobodnih bacanja. Ne smemo da dozvolimo da padne u vodu sve što smo gradili do sada, najbitnije je da zdravi dočekamo plej-of“, rekao je ;Radonjić.

Povezana vest:  Vujošević: Izostanak Tepića je veliki deficit za nas

Na pitanje da li je ljut zbog svega 16 pogođenih slobodnih bacanja iz 32 pokušaja, Radonjić je kazao da ne bi upotrebio taj izraz, ali i da je to „plod“ iste stvari, odnosno nedostatka koncentracije.

On je ocenio da je evidentno da postoji „potrošnja s obe strane“ i da zato kvalitet „večitog“ derbija nije bio na visokom nivou.

Povezana vest:  Šta kažu propozicije: Partizan u Srpskoj ligi?

Zvezda i Partizan nalaze se na deobi prvog mesta Super lige sa po osam pobeda i jednim porazom.