Renomirani brend sportske opreme “Nike“ novi je tehnički sponzor KK Crvena zvezda mts. Ugovor između Zvezde i najmoćnije kompanije u svetu košarke potpisan je na dve godine uz opciju produžetka na još dve.

KK Crvena zvezda mts nakon još jedne istorijske sezone, osvojene „triple krune” i sada kao već uvaženi član evroligaške porodice, u novu sezonu,u kojoj i dalje važe stari ciljevi, angažovao je još jednog vrlo važnog „igrača”.
Od takmičarske sezone 2017-2018, novi tehnički sponzor aktuelnog šampiona ABA i KLS lige je najveći svetski proizvođač sportske opreme „Nike” !!!
Velikim naporima vodećih ljudi najuspešnijeg srpskog kluba, koji je radom u prethodnim sezonama stvorio imidž uspešnog i u evropskim okvirima respektabilnog kluba, i kompanije koja predstavlja pojam kvaliteta i sinonim za dobru košarku, postignut je dogovor o višegodišnjoj saradnji.
KK Crvena zvezda mts se tako pridružuje i uvećava moćnu evroligašku porodicu u kojoj se već nalaze: Fenerbahče, CSKA, Olimpijakos, Barselona, Makabi…
KK Crvena zvezda mts je klub koji uvek želi još više i bolje, u svim segmentima, a
upravo „Nike” brend na najkvalitetniji način obezbeđuje sve ono što je potrebno ekipi koja stremi ka vrhu evropske košarke.
Dizajn novog dresa je još uvek tajna, što će samo dodatno doprineti nestrpljenju navijača, koji, pored početka sezone i novih uspeha, s neizvesnošću očekuju da vide svoje heroje u novom, modernijem i kvalitetnijem, Nike, crveno-belom dresu.
Ugovor između KK Crvena zvezda mts i najmoćnije kompanije u svetu košarke „Nike” potpisan je na dve godine, uz opciju produžetka na još dve.
Prirodan spoj: Najbolji sa najboljima, Crvena zvezda i Nike!
Povezana vest:  Jovanović: Plašio sam se prvog meča