Košarkaši Mege počeli su danas pripreme za novu sezonu, a trener Dejan Milojević je rekao da će njegova ekipa ponovo biti veoma mlada i talentovana.

-Najbitnije je da smo počeli sa pripremama za novu sezonu. Sigurno je da ćemo i u narednoj sezoni imati vrlo mladu i talentovanu ekipu. Kada se kompletiramo i kroz neke kontrolne mečeve, imaćemo jasniju sliku o mogućnostima tima – rekao je Milojević na okupljanju.

Povezana vest:  NBA VESTI, Brejk Memfisa u Ouklendu

Prvog dana priprema prisustvovali su Nikola Rebić, Kostja Mušidi i Nemanja Kapetanović, koji su tu bili i prošle sezone, kao i pojačanje Stefan Fundić i Mihailo Jovičić iz omladinskog pogona.

Ostali igrači će se naknadno priključiti ekipi, Ognjen Čarapić pošto se oporavi od poverde, mladi reprezentativac Nikola Mišković i Dilan Enis. Vlatko Čančar je sa selekcijom Slovenije, Aleksandar Lazić sa BiH, dok je Goga Bitadze sa Gruzijom.

Povezana vest:  SP ŠPANIJA 2014, Ukrajina iznenadila Tursku, sigurni SAD i Slovenija

Pored Milojevića, stručni štab Mege će naredne sezone činiti pomoćnici Vule Avdalović, Veselin Petrović i Bojan Ljubojević, kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić i lekar Boris Ukropina.