dusan_savanovicMilosavljević voli horore, Savanović ne može da spava

 

Mišljenja su podeljena oko filmskog žanra horor – neki ga vole, a neke strah traumira.

U drugu grupu spada košarkaški reprezentativac Srbije Dušan Savanović koji je novinarima danas u Kovilovu na neobičan način otkrio kako ga je na pripremama u Folgariji „mučio“ njegov „cimer“ Dragan Milosavljević.

Izveštači su čekali igrače posle prvog treninga u sportskom centru Kovilovo, a među poslednjima je prošao debitant na pripremama i novi igrač Partizana Milosavljević. Razgovor o uobičajenim sportskim temama tek je počeo kada se na prozoru hotela pojavio Savanović koji je doviknuo: „Dragane, reci im kakve filmove voliš!“ Posle razmene zbunjenih pogleda i pokušaja da se razgovor nastavi, Savanović je nastavio da dobacuje „Reci, reci!“.

Povezana vest:  POSLE MEČA PARTIZAN - MAKABI, Marko Ivanović: Priznanje za klub i srpsku košarku

Na kraju je Milosavljević objasnio o čemu se radi.

-Ma, ne voli horore, žalio se da nije mogao da spava od straha kad smo bili cimeri u Folgariji – odgovorio je zbunjeno Milosavljević novinarima.

Bek Partizana koji je delovao kao da nije navikao na medijsku pažnju, nije želeo da se raspriča o filmovima, iako je i među izveštačima bilo ljubitelja horora.

Povezana vest:  Košarkaši Srbije u Grupi D na Evropskom prvenstvu 2017

-Ma, volim filmove kakvi god da su, dobar film je dobar film, bio horor ili ne – rekao je Milosavljević.

Savanović je tako nastavio da zabavlja izveštače, pošto je na prošlom sastanku sa novinarima pričao o automobilima i crtanju, a tek posle o košarci. Milosavljević je rekao da mu je drago što je trenira sa reprezentativcima koji su ga dobro primili.

Povezana vest:  NBA VESTI, Ori: Džekson je kriv za sukob između Brajanta i O''Nila