Košarkaši Minesote pobedili su u noći između nedelje i ponedeljka u gostima Oklahomu sa 115:113, a junak trijumfa bio je Endrju Vigins koji uz zvuk sirene pogodio trojku o tablu sa pola terena.

Košarkaš Oklahome Karlmelo Entoni je na 5,1 sekundu pre kraja meča pogodio za tri poena i tako doveo svoj tim na prag pobede, ali s druge strane tako nisu mislili Karl Entoni Tauns i Endrju Vigins. Njih dvojica su meč završili sa ;po 27 poena, dok je srpski košarkaš Nemanja Bjelica postigao tri poena, uz jedan skok.

Povezana vest:  Kecman: ne biramo rivala u polufinalu plej-ofa

U ekipi Oklahome, kojoj je ovo drugi uzastopni poraz, Rasel Vestbruk postigao je 15 poena u poslednjoj četvrtini od ukupno svojih 31, dok je Entoni ubacio 23, a Stiven Adams 17, uz 13 skokova.

Minesota sada ima dve pobede i jedan poraz, dok Oklahoma ima pobedu, uz dva poraza.

Nešto ranije tokom noći Nju Orleans je takođe u gostima sa 119:112 pobedio Los Anđeles Lejkerse i tako ostvario prvi trijumf u sezoni.

Povezana vest:  Mijailović: Greške, a ne krađa; Čović: Nema tenzije kad...

Entoni Dejvis postigao je 27 poena, sedam manje ubacio je Demarkus Kazins.

Nju Orleans je u drugoj četvrtini imao prednost od 22 poena, a i u poslednju deonicu ušao je s dvocifrenom prednošću, ali su Lejkersi uspeli da uhvate priključak i uvedu meč u neizvesnu završnicu-

Najefikasniji u ekipi Lejkersa bio je Džordan Klarkson sa 24 poena, dok su Kentavijus Kadvel-Poup i Kajl Kuzma postigli po 20.

Povezana vest:  Nahbar i Hezonja zadovoljni pobedom protiv Zvezde

Oba tima sada imaju po pobedu i dva poraza.