Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je danas publiku da podrži košarkaše tog kluba protiv Zadra jer je to veoma važno.

„Pozvao bih navijače da dođu i pruže nam podršku, kako bismo došli do nove pobede. Koliko je važna domaća publika, videli smo primera radi, upravo u Zadru gde su njihovi navijači uvek značajan faktor u svakoj utakmici“, rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Povezana vest:  Panatinaikos izborio petu utakmicu u produžetku

Zvezda će dočekati Zadar u 20. kolu ABA lige.

Alimpijević će moći da računa na sve igrače osim na povređenog Pera Antića, koji se oporavlja i sprema za Kup Radivoja Koraća.

Zvezda je u prvom delu sezone posle velike borbe pobedila Zadar u gostima, što je Alimpijeviću ostalo u sećanju.

„Ostala nam je u sećanju ta prva utakmica u Zadru, koja je bila neizvesna, teška, u sportskom smislu vrlo neprijatna. Sa tim razmišljanjima i sećanjem na prvi duel dočekujemo Zadar, čija igra je konstantno dobra tokom cele sezone“, kazao je Alimpijević.

Povezana vest:  Milojević: Prezadovoljan sam zaista

Košarkaš crveno-belih Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa ne sme da se opušta protiv Zadra.

„Njihov stil je poznat, imaju dobre šutere u timu, ove sezone igraju konstantno dobro, i zato moramo od starta vrlo ozbiljno da uđemo u utakmicu jer sada kada smo prvi na tabeli želimo da sačuvamo to prvo mesto i obezbedimo prednost domaćeg terena u doigravanju“, rekao je Dangubić.

Povezana vest:  Košarkaši Srbije u Kombank arena igraju “Trofej Beograda”

Utakmica će se igrati u ponedeljak od 18.00 u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“.