Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Borca u Čačku, ali da je cilj njegove ekipe nova pobeda u Super ligi Srbije.

-Borac je pokazao veliku ozbiljnost u pristupu takmičenju u prva dva kola Super lige Srbije. Sve što su uradili tokom ove sezone pokazuju da neće biti lako protiv njih, a naročito ne u Čačku gde publika voli košarku, zna košarku i uvek ispuni dvoranu do poslednjeg mesta. Igrali su završnicu ABA 2 lige, bili prvi u ligaškom delu sezone i zaslužuju maksimalno poštovanje za sve što su uradili do sada. Ipak, naše ambicije su jasne u ovoj utakmici – rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Povezana vest:  Ko će biti šampion Srbije u basketu 3x3?

Utakmica Zvezde i Borca, u trećem kolu Grupe A u Super ligi Srbije, igra se u utorak od 18 časova u Čačku. Obe ekipe nemaju poraz u prva dva kola. Košarkaš Zvezde Marko Kešelj rekao je da njegovu ekipu čeka nezgodno gostovanje.

-Borac je odličan tim što je pokazao svojim učešćem u ABA 2 ligi i u prva dva kola Super lige Srbije. Drago nam je što ćemo igrati utakmicu pred punim tribinama. Poznato je kakvu atmosferu prave Čačani i koliko vole košarku – naveo je Kešelj.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Njujorka