Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je svaka naredna utakmica, pa i predstojeća protiv Zlatibora, važna njegovoj ekipi u borbi za plasman u plej-of i ocenio da se vidi pomak u igri Mege.

„Ne nalazimo se u dobroj situaciji sa jednom pobedom i tri poraza, ali određeni pomak u igri se vidi. Svaki naredni meč do kraja je izuzetno bitan u borbi za plasman u plej-of. Na izuzetnu mladost moje ekipe nadovezale su se i povrede igrača, ali ćemo zbog tempa odigravanja utakmica to morati da rešavamo u hodu. Uz agresivnu odbranu i veliku energiju na terenu, biće potrebno da prepoznamo i ključne momente na utakmici protiv Zlatibora i da ih odigramo koncentrisano kako bismo ostvarili izuzetno važnu pobedu“, rekao je Milojević za klupski sajt.

Povezana vest:  Rakočević: Zvezda ima najjači tim u poslednjih 10 godina

Košarkaši Mege u ponedeljak od 20 časova igraju na gostovanju protiv Zlatibora, utakmicu petog kola Grupe A u Super ligi Srbije.

Milojević neće moći da računa na povređene Ognjena Jaramaza, Kostju Mušidija i Mihaila Jovičića, dok je neizvestan nastup Andrije Marjanovića i Luke Ašćerića.

Posle četiri kola, Mega i Zlatibor imaju po jednu pobedu i tri poraza.

Povezana vest:  FAJNAL FOR EVROLIGA, Partizan treći na prvom fajnal foru

Krilo Mege Aleksandar Lazić rekao je da ekipa ne sme da dozvoli sebi oscilacije u igri kao u prethodnim utakmicama.

„Protiv Zlatibora moramo da pristupimo meču sa velikom energijom tokom svih 40 minuta, kao i da agresivnost u odbrani bude na potrebnom nivou. Imamo veliki broj izostanaka zbog povreda, ali ostatak ekipe mora da pronađe način da ih nadomesti. Verujem da ćemo uspeti da reagujemo na pravi način u odnosu na prethodne utakmice i da ćemo pobediti“, rekao je Lazić.

Povezana vest:  Džikić odredio konačan spisak za EP