dusan_ivkovic_kzn_kovilovoTURNIR U SLOVENIJI

Ivković zadovoljan, Orlovi nastavljaju pobedničku seriju

 

Reprezentacija Srbije nastavlja pobednički niz. Na turniru u Sloveniji pobedili su Rusiju tako da posle turnira u Turskoj Dušan Ivković je delovao zadovoljno.

Posle utakmice Ivkovič je rekao:

-Meč je bio tvrd, ruski tim je igrao sa puno energije, mnogo više nego naši protivnici u Turskoj. Mi smo jako teško kontrolisali ritam utakmice, jer smo imali problem sa raspoloživim igračima na poziciji „pet“, s obzirom da je samo Krstić bio spreman, a kome je prva izmena bio Mačvan. Perović je početkom drugog poluvremena odigrao koliko je mogao, s obzirom na to da nije trenirao nekoliko dana.

Povezana vest:  Sponzori napuštaju Kliperse zbog predsednika Sterlinga

Šef struke Orlova potom se osvrnuo na meč:

-Najveći pad imali smo krajem prvog i početkom drugog perioda, ali smo ipak uspeli da kraj prvog poluvremena dočekamo u rezultatskoj ravnoteži. U nastavku smo pojačali odbrani, došli do prednosti i zasluženo pobedili.

Ivković je dodao da će reprezentacija Srbije u narednih šest dana odigrati čak pet utakmica:

Povezana vest:  MZT lako do pobede protiv FMP-a

-Zato nam je neophodna svežina, zato ćemo čak i po cenu rezultata naredne mečeve odigrati sa što većim brojem igrača. Pre ove utakmice imali smo naporan put iz Istanbula, a imamo i zdravstvenih problema. Nadam se da će se trojica igrača, Rašić, Raduljica i Perović u narednim mečevima oporaviti, kao i da ćemo već protiv Novog Zelanda odigrati bolje.

Povezana vest:  25. KOLO NLB LIGE, Široki deklasirao FMP