Nekadašnji centar Crvene zvezde mts i reprezentativac Nemačke, Maik Cirbes vraća se na Mali Kalemegdan, pošto je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor !!!
Maik se vraća na mesto svog najvećeg uspeha, jer je tokom dve sezone igranja za Crvenu zvezdu mts osvojio pet trofeja, i stekao status jednog od najboljih centara u Evroligi i ABA ligi.
Nakon nastupa za Crvenu zvezdu mts Maik je odigrao jednu sezonu u Makabiju iz Tel Aviva, dok je prethodnu proveo u Bajernu iz Minhena.
Povratkom nemačkog centra, Crvena zvezda mts je dobila dodatnu čvrstinu i kvalitet u reketu, ali i igrača kome kao strancu neće biti potrebna dodatna adaptacija, i koji zna šta značiti nositi dres crveno-belih.
Povratkom Maika Cirbesa, Crvena zvezda mts je značajno i dodatno ojačala centarsku liniju za takmičarsku sezonu 2018-2019.
O daljim aktivnostima u prelaznom roku i formiranju tima za takmičarsku sezonu 2018-2019 KK Crvena zvezda mts će se oglašavati isključivo preko klupskog sajta i ostalih društvenih platformi KK Crvena zvezda mts.
Povezana vest:  Milosavljević još godinu dana u Partizanu