Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Mornara i dodao da crno-bele neće zavarati meč koji su nedavno protiv istog rivala odigrali u ABA Super kupu.

„Očekuje nas veoma teška i važna utakmica za obe ekipe. Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine“, rekao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra gostuju Mornaru u utakmici trećeg kola ABA lige.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Dalasa

Partizan je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa dva poraza, dok je ekipa iz Bara upisala dva poraza.

Te dve ekipe su se nedavno sastale u Laktašima na ABA Super kupu i tada je slavio Partizan sa 91:77.

„Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima nas neće zavarati. Oni su tokom nedelje pokazali dobru igru u Torinu, gde su zabeležili važnu pobedu u Evrokupu i tako najavili da će na sutrašnjoj utakmici biti na veoma visokom nivou“, rekao je Čanak.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Hita, Lejkersa i Spursa

„S druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dodjemo do pobede kojom bi odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu“, dodao je trener crno-belih.

Bek Partizana Aleksandar Aranitović podsetio je da su utakmice protiv Mornara u Baru u prethodne dve sezone bile veoma zanimljive i teške i da veruje da će tako biti i sutra.

Povezana vest:  Savanović: Što je manja država, to je protivnik opasniji

„Pobeda u Laktašima na Super kupu je arhivirana i u kontekstu sutrašnje utakmice nema veliki značaj. Očekujem da oni pruže svoj maksimum kako bi došli do prve pobede u ligi, a mi ćemo s druge strane odgovoriti istom merom, kako bismo napravili još jedan važan korak napred“, rekao je Aranitović.

Utakmica se igra sutra od 17.00.