Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju da igraju dobro protiv Zadra, bez padova i konstantno tokom svih 40 minuta.

„Moramo da igramo dobru utakmicu, bez padova i konstantno svih 40 minuta. Maksimalno ozbiljno dočekujemo ovu utakmicu koja stiže nakon dvonedeljne pauze. Imamo manjih problema sa povredama, pod znakom pitanja sa ovaj meč su Nemanja Nenadić i Filip Čović, o njihovom nastupu odlučićemo pred utakmicu“, rekao je Tomić za sajt kluba.

Povezana vest:  Radonjić: Čuda su retka, ali moguća

Zvezda će u nedelju od 19.00 dočekati Zadar u 10. kolu ABA lige.

„Vraćamo se posle skoro mesec dana u našu dvoranu, prvi protivnik je ekipa Zadra, tim koji je opasan na gostujućim parketima, sve utakmice u dosadašnjem delu sezone dobili su kao gosti, protiv Partizana, Krke i Cibone. Zadar ima svoj stil, igra brzu košarku sa dosta tranzicije i trčanja. Zadar ima svoje ambicije, promenili su i doveli dvojicu novih igrača Dašića i nešto ranije Vona, što govori da menjaju u hodu, traže rešenja i da njihova ambicija nije samo puko tavorenje u ovoj ligi“, kazao je Tomić.

Povezana vest:  Večiti derbi u Pioniru, Partizan gostuje prvoplasiranoj Zvezdi

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić rekao je da očekuje dobru utakmicu svog tima i želi pobedu pred važan duel sa Brešom u Evrokupu.

„Moramo maksimalno od samog starta, kako često i govorimo u najavama utakmica, i ne smemo da dozvolimo padove koncentracije koji su nas koštali gubitka ritma u nekim mečevima. Pozivam publiku i navijače da dodju u što većem broju, nije nas bilo neko vreme u ulozi domaćina, takodje podrška nam znači i značiće mnogo u narednim utakmicama“, rekao je Dobrić.

Povezana vest:  Trinkjeri: Teško onome ko naleti na Zvezdu