Mijailović: Bez pritiska, ponašajmo se sportski

///Mijailović: Bez pritiska, ponašajmo se sportski

Mijailović: Bez pritiska, ponašajmo se sportski

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović pozvao je danas sve košarkaške klubove ABA lige da ne vrše pritisak na sudije i sudijsku organizaciju.

„U ime košarkaškog kluba Partizan, pozivam sve klubove da ne vrše pritisak na sudije i sudijsku organizaciju jer je podrška Istoku Remsu i sudijskoj organizaciji data od strane svih klubova na Skupštini ABA lige“, navodi se u izjavi Mijailovića objavljenoj na zvaničnom sajtu Partizana.

Povezana vest:  Podgorički mediji: Đukanović na čelu KSCG

Mijailović je reagovao zbog nezadovoljstva prvog čoveka Mornara Djordjija Pavićevića, povodom utakmice dva kluba koju je Partizan dobio, i najavio je žalbu.

„Istovremeno, koristim priliku da konstatujem kako je stil obraćanja javnosti od strane Djordjija Pavićevića veoma prepoznatljiv, ali i da izrazim nadu da će se i gospodin Pavićević i njegovi savetnici, u nastavku šampionata uzdržavati od pritisaka ove vrste“, dodao je Mijailović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Petorica igrača Detroita bojkotovala trening protestirajući protiv trenera Kustera

Tribine dvorane „Aleksandar Nikolić“, osim partera i loža, bile su zatvorene, a Mijailović je podsetio da je klub kažnjen zbog reakcije navijača na pojedine sudijske odluke na utakmici protiv Cedevite.

„Nakon utakmice, klub se nije tim povodom oglašavao, već je prihvatio ishod utakmice koja je za Partizan bila od izuzetno velike važnosti, kao i potom izrečenu kaznu“, naveo je Mijailović.

Povezana vest:  SP ŠPANIJA 2014, Amerikanci ubedljivo do polufinala Svetskog prvenstva

On je naveo da ne želi da ospori ničije pravo na žalbu, niti da „prejudicira eventualni ishod iste“, ali je pozvao sve klubove da se ponašaju u skladu sa sportskim načelima, „čvrsto uveren da je pobeda Partizana u 14. kolu ABA nesporna“.

Mijailović je čestitao igračima i stručnom štabu Mornara na odličnoj igri i zahvalio im je na fer i sportskom ponašanju.

By | 2019-01-08T19:12:19+00:00 januar 8th, 2019|Košarka|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.