Jedan od najboljih srpskih košarkaša Nikola Jokić, već se uveliko sprema za najvažniji meč godine „All-Star“, na kojem će igrati sa brojnim drugim proslavljenim NBA košarkašima. Brend Nike odlučio je da u rodnom gradu našeg najboljeg centra, na zgradi osnovne škole u koju je išao, oslika mural sa njegovim likom, te na taj način Jokiću pruži podršku i spremno dočeka utakmicu.

Povezana vest:  Trinkijeri: Moramo da budemo strpljivi

Mural predstavlja omaž Jokićevog dosadašnjeg uspeha u NBA-u koji je krunisao učestvovanjem u „All star” utakmici. Košarkaš je za veoma kratko vreme osvojio Ameriku i našao se na listi najboljih košarkaša NBA lige. Shodno tome, treneri klubova najjače lige na svetu glasali su da upravo Nikola bude deo najvećeg košarkaškog spektakla gde će pokazati svoje sjajno umeće.

Povezana vest:  KUP KORAĆA 2013, FINALE, Policija: Izgrede započeli navijači Partizana

Ovim činom ostavio je trag u istoriji kojim se cela Srbija ponosi, a mural sa njegovim likom koji gleda upravo na košarkaški teren osnovne škole u Somboru, podstaći će svu decu da nastave uporno da rade na sebi kako bi dostigli sam vrh, baš kao i Nikola Jokić.