Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ističe da očekuje neizvestno takmičenje u Kupu Radivoja Koraća u Nišu i da svi imaju šansu za trofej.

„Očekuje nas vrlo neizvesno takmičenje, draž Kupa da što svako ima šansu i želju da ga osvoji. Naša jedina želja i plan je da idemo utakmicu po utakmicu i da igramo dobru košarku u Nišu. Puno je dobrih ekipa, Mega, Dinamik i FMP, svaka čast momcima iz Žitišta, Borac je uvek neugodan, Novi Pazar je već i kroz srpsku ligu pokazao svoje ambicije, a branilac trofeja Partizan je u dobrom trenutku nakon pobede nad Budućnosti“, rekao je Tomić za klupski sajt.

Povezana vest:  Košarkasi Zvezde završili pripreme na Zlatiboru

On je dodao da bi voleo da može da računa na sve igrače, ali zbog pravila broja o strancima to nije slučaj, pa u timu nisu poslednje pojačanje Kej-Si Rivers, Majkl Odžo i Muhamed Faje.

„Znam da u Nišu i regionu ima puno navijača Crvene zvezde i pozivam ih da nam pruže podršku u utakmici sa Dinamikom, koji je naš prvi rival u završnici Kupa“.

Povezana vest:  Zvezda poziva na fer-plej

Kapiten Branko Lazić razmišlja isto kao Tomić, samo o prvom meču protiv Dinamika.

„Spremamo se za tu utakmicu kao da je finale, ali i za svaku sledeću ako do nje dođe. Skoncentrisani smo samo na nasu igru i tim. Drago mi je da je tim reagovao sa tri uzastopne pobede nakon Evrokupa i da smo uspeli da održimo dobru atmosferu. Idemo utakmicu po utakmicu, a Dinamik je najvažniji“, rekao je oporavljeni Lazić.

Povezana vest:  Ulaznice za Radnički od petka u prodaji

Njegov saigrač Marko Kešelj, takođe, ističe da je Dinamik najbitniji u ovom trenutku.

„Imali smo dovoljno vremena da treniramo, da se osvežimo i spremni idemo u Niš. Svako u Kupu ima ambicije, imamo ih i mi, imamo dobru atmosferu u timu, i željno iščekujemo start turnira“, zaključio je Kešelj.

Utakmica Crvena zvezda – Dinamik igra se sutra od 19.30 u niškoj dvorani Čair.