Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da očekuje dobru partiju svog tima protiv Zlatibora u 7. kolu Superlige i nastavak pobedničkog niza.

Crveno-beli će ekipu iz Čajetine dočekati u dvorani „FMP Arena“ u Železniku, jer je zbog obaveza odbojkaške selekcije Srbije zauzeta hala „Aleksandar Nikolić“.

„Očekujem još jedan dobar meč našeg tima. Igramo na terenu u Železniku zbog zauzetosti hale „Aleksandar Nikolić“, ali očekujem dobru podršku sa tribina i dobru igru na terenu“, rekao je Tomić za klupski sajt.

Povezana vest:  Vujošević: Trebalo je da pobedimo i sebe

Trener aktulenog šampiona Srbije za meč sa Zlatiborom neće imati problema sa povređenim igračima.

„Ponavljam se, ali je pred svaki meč zahtev u svlacionici isti – maksimalna motivisanost, pridržavanje dogovora koje napravimo u pripremi utakmice i naravno na prvom mestu čvrsta odbrana iz koje stižu lakši poeni. Kompletiramo se, svi igrači su u treningu i polako hvatamo ritam za ono što sledi, a to je završnica nacionalnog prvenstva“, rekao je Tomić.

Povezana vest:  Radonjić: Turnir u Zadru jaka provera za start sezone

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić istakao je da Zlatibor ima puno iskusnih igrača i da nije za potcenjivanje.

„Iz odbrane sve počinje i samo uz čvrstu igru u tom delu, maksimalno zalaganje, put ka pobedi na koju svakako računamo i zbog plasmana na tabeli, će nam biti znatno olakšan“ rekao je Dobrić.

Utakmica Crvena zvezda – Zlatibor igra se sutra od 17 sati.

Povezana vest:  Lešić novo pojačanje Radničkog