Uskoro počinje kamp Bogdana Bogdanovića

///Uskoro počinje kamp Bogdana Bogdanovića

Uskoro počinje kamp Bogdana Bogdanovića

Srpski košarkaški reprezentativac i promoter brenda „Nike“, Bogdan Bogdanović, organizovaće ovog juna treći po redu košarkaški kamp za mlade talente iz celog regiona. Kamp će se održati u periodu od 21. do 23. juna na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu, a učestvovaće devojčice i dečaci uzrasta od 13 do 15 godina.

Kamp ima za cilj da na jednom mestu okupi mlade nade regionalne košarke i omogući im da uz nadzor i lekcije Bogdana Bogdanovića, steknu vredna iskustva i nauče nove košarkaške tehnike. Osim što doprinosi košarkaškom razvoju učesnika, kamp omogućava svim ljubiteljima košarke da sa tribina prate treninge, ali i da čuju korisne savete jednog od naših najboljih košarkaša. Pored brojnih sportskih aktivnosti, na dan zatvaranja, u nedelju 23. juna, biće organizovan spektakularni koncert na košarkaškim terenima koji priprema grupa THCF.

Povezana vest:  Težak poraz Zvezde u Širokom Brijegu

Kako bi dodatno podržao ovaj sportski kamp, brend Nike napravio je video u kojem Bogdan Bogdanović otkriva mladim nadama koja je tajna njegovog uspeha i sa kojim sve preprekama se sportisti susreću na putu ka uspehu.

PHOTO: Rastko Šurdić

By | 2019-06-12T14:17:53+00:00 jun 12th, 2019|Košarka|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.